Instagram

@minnadalin

Matkapuhelin/WhatsApp

+358 50 501 0371

Sähköposti

minttudalin@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut tapaamiseen!

Ihmisenä kasvu ei ole itsestäänselvyys. Se on työtä ja vastuunottoa, niin että voit allekirjoittaa elämäsi tarinan sen sijaan, että olet tarinan vietävänä.

Usein kysyttyä

Miksi aloittaisin?

Elämä on joskus yhtä draamaa, tragediaa ja komediaa. Vaatii aikamoista sielun lujuutta selvitä näytöksestä esiripun liukuessa kiinni ja miettiä sitten taputanko, itkenkö, huudanko bravo vai olenko hiljaa? Vai voisiko olla niin, että voit allekirjoittaa oman elämän täysillä ja todeta, että tämä oli valintani?

Valtaosa ihmissuhteiden konflikteista nousee varhaisten tunnehaavojen aktivoitumisesta ja niistä käsin opituista reagointimalleistamme.
Vastuullinen aikuisuus on kykyä katsoa, mihin tämä nyt osui ja mitä oikeasti tapahtui?

Uskon, että voimme aina kehittyä ihmisinä. Itsetuntemuksen kehittäminen, terapia,  työnohjaus/ mentorointi auttaa näkemään toimintamallien taakse, tunnistamaan syyt, jotta niitä kykenee muuttamaan.

Hyvinvointi ja tasapainoinen elämä nojaa itsensä tuntemiseen ja hyväksyntään, jota tarvitaan vastuunottoon omasta elämästä ja valinnoista.
‚Äć
Tervetuloa kurkistamaan sinne esiripun taakse!

Kuinka varaan ajan?

Voit varata ajan "varaa aika"-napista s√§hk√∂postitse, viestill√§ tai whatsapp kautta ūü§ć

Kuinka nopeasti voin saada ajan?

Voit tiedustella vapaita aikoja lähettämällä viestiä tai sähköpostia ja palaan sinulle mahdollisimman pian.

Kuinka prosessi alkaa?

Tapaamme ensin sovitusti 3 kertaa, joilloin kartoitamme yhdessä laajemmin elämäntilannetta, joka on saanut hakeutumaan terapeutin luokse ja yhteistyömme mahdollisuuksia.
‚Äć
Elämän merkitys syntyy yhdessä jakamisesta. Kokemus hyväksytyksi tulemisesta sellaisenaan on keskeinen tekijä terapiaprosessissa. Turva, jossa voi alkaa tutkia itseään.Terapiassa ajatukset selkiytyvät ja omat kokemukset voi ottaa ikää kuin syliin.

Jokaisen ihmisen kohtalona on kokea elämässään niin valoa kuin pimeyttä. Mitä enemmän tuntee itseään,  luottaa sisäiseen ääneensä ja kuuntelee sitä, sen parempi ja  helpompi on elää. Ei tarvitse yrittää olla jotain. Vähempi on hyvä. Tavallinen riittää. Siitä syntyy aito elämänilo.Kriisit voi ajatella myös minään tutustumis ja rakennusaineina. Kriisi ei ole sinä, sinulle tapahtuva, vaan asia, elämän vastoinkäyminen, josta voi selvitä.

Jääkö tapaamisista merkintää?

Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia eikä niistä jää merkintää julkisen terveydenhuollon järjestelmiin.

Kauanko prosessi kestää?

Terapiat kestävät muutamista käynneistä muutamiin vuosiin asiakkaan tarpeesta riippuen.