Olen Minna
Ihminen tavattavissa terapeutti (ITT) ja rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (NVC).

Olen myös äiti, kahdelle jo aikuiselle, nuorelle miehelle ja yhdelle teinipojalle.

Vuonna 2014 pysähdyin kipuun ja tyhjyyteen, jossa mikään ei tuntunut miltään. Kaikki oli periaatteessa hyvin ja mikään ei ollut.

Kuka olen? En tiennyt.

Osasin kyllä sujuvasti kertoa nimeni, ikäni ja ammattini. Tiesin, mitä olin elämän varrella tehnyt ja suorittanut, missä olin ollut naisena, äitinä, ystävänä, elämänkumppanina, eronneena, kolmen lapsen yksinhuoltajana ja yrittäjänä.
Osasin luetella lukuisia rooleja, joiden kautta olin elänyt. 
Ajatukset, mielipiteet, tunnetilat ja keho muuttuvat vuosien vieriessä, mutta nekään eivät olleet minä.

Olin myös lukenut lukemattomia itsetuntemusoppaita. Ymmärsin kyllä lukemani, mutta en saanut käytännössä kirjoista oppimaani toimimaan. Mikään yksin luettu kirja ei auttanut minua yhteyteen, luottamukseen tai ymmärrykseen. 

Ihminen tavattavissa koulutuksessa sain turvallisessa yhteydessä lähteä tutustumaan ja luopumaan häpeän rakentamista selviytymisstrategioista ja  suojamuureista.
Vahvuus ja roolit alkoivat muuttua myötätuntoon ja armollisuuteen niin itseä kuin toisia kohtaan.

Omalla tarinallani haluankin rohkaista sinua. Aina on uusi huominen ja mahdollisuus. 

Terapeuttina olen sinulle läsnä elämänkokemuksellani sekä koulutuksesta saamillani tiedoilla ja taidoilla, peilinä ja saattajana kohti syvempää itsetuntemusta.